Bilder från fotografering

Sug, råka radera allt jag skrivit :/

Idag har jag stannat hemma för jag är fett förskyld, skulle ta igen massa läxor tänkte jag men jag vaknade kl 14.00 och segade i några timmar så jag ligger fortfarande efter, kanske till och med mer nu.. suck . Jag längtar typ till skolan imorn :D haha, bara varit borta i en dag :P Nee men jag vill träffa alla kompisar :) Btw, så va det bara tre lektioner i skolan idag + att en blev inställd. Men jag missa värsta grejen på bilden, men men hoppas jag kan göra det nästa gång istället . Gjorde klart Engelska film resentionen idag, men jag palla inte att skriva om den så det blev 750 ord :/
Den va skit bra först men sen när jag såg att manvar tvungen att skriva 750 ord så skrev jag dit massa skit så den blev skit dålig och sen palla jag inte skriva dit mer, gick ju inte .

Här är några bilder från fotofraferingen den 30/10 :D

Fotograf : Jonas Wahlin

trött

Idag har jag börjat att framma kalla mina bilder jag tog i söndags. Men.. suck, det blev ett stort fel haha, asså dom hälde i fixet före stoppet och då blir det helt fel och asså, sjukt och så va min plastficka fuktig märkte jag precis när jag skulle dra, men jag palla inte så bilderna lär ju blivigt förstörda.. jaja . Idag har jag gjort klart svenskan, jobbigt !
Det värsta är att jag inte hittade häftet med de grekiska myterna och jag hitta inte själva myten jag valt på internet heller så jag fick röra ihop nått dåligt .

Jag är såå trött och jag måste börja plugga sam till provet på torsdag, har inte pluggat nått.. pallar inte . Jag får börja imorrn, men asså åh borde ha börjat idag men men

Fredrick Hammar - It's that gay man from tv - HAHAHAHAHA :D fett bra, älska ! <3<3

majs.. ?

Jag älskar apelsiner, muumms :D

Det va skönt att börja i skolan igen (igår) kul att träffa alla igen :) Saknat Karla som fan, hon va ju fan sjuk i typ en vecka och sen så sågs vi inte på lovet :/ Men på lördag kanske det blir fest hos fikamannen :D haha, dvs Sam - Julskis pojkvän :) Ska bli kul att träffa han, om jag nu kan gå.. det är i fittja och det är en bit dit och jag tror inte jag får åka ända dit själv mitt i natten, men men jag får se.

Så måste jag komma på en idé till fotoläxan, vad för nått kan man fota ? Det ska va nått man ställer upp, allså inga människor eller träd utan kanske ett ljus osv . Nån som har en bra idé ? hahaha, inte för att jag tror nån kommer svara, bloggen är ju så pass nu xD

Jag gillar dig, vill ha dig :)         (asså inte på fotot :P)
image2
Haha, Elli och jag - lulliga ;)


duu, så söt, men farlig ;)

Ny blogg.. IGEN

Nu har jag skaffat en ny blogg igen, för typ fjärde gången . innan så hette jag mitt efternamn men sen fick jag reda på att min kära lilla mamma tycker det är kul att blogga på sina barns namn och såg min blogg men hon läste den aldrig, som tur va ! Nu har jag iaf raderat hela jävla bloggen och skaffat den här. Men det kanske är lika bra, för nu har jag en blogg på blogg.se istället för bloggspace nästan alla söker ju på denna när dom vill hitta en blogg osv .

Jaja, jag har varit på en fotografering den 30/10 :D Det va skit kul och jag fick fotas med en kille haha det va skit kul ;)
Jag fotades från 09.00 till 17.00 . Jag fotades utan tröja med killen och det blev skit snygga bilder :)

Här är en bild från fotograferingen :)
image1
Fotograf : Jonas Wahlin

Ha det guld / Julia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0